Kedves Jelentkező!

A Nagykanizsai Gólyalábasok a Halis István Városi Könyvtárból indulva járják az országot és az elmúlt években külföldi utakra is mehettek, nyáron pedig közösen táboroztak.

Olyan szabadidős program a gólyalábazás, mely A SZÜLŐNEK NEM JELENT KIADÁST, a gólyalábasok számára pedig az ország és a "világ" megismerését segíti. Közben pedig elsajátítja a közönség előtt való szereplés ismereteit. Mivel a produkció csak csapatmunkával lehet sikeres, ezért az egymásra figyelés, egyáltalán a tanulásban is jól hasznosuló figyelem erősödését jelenti a gólyalábazás.

A mozgás és a folyamatos ügyesedés állandó örömet jelent a csapa tagjai számára.

A JELENTKEZŐK AKÁR AZ ŐSZI BELGIUMI UTUNK RÉSZTVEVŐIVÉ IS VÁLHATNAK.

A GÓLYALÁBAZÁST BÁRKI MEG TUDJA TANULNI, a látványos elemek elsajátítása azonban gyakorlást igényel.

Azok jelentkezzenek tehát, akik hetente szombatonként 1 órás gyakorlást, később a gyakorlás helyett rendszeres hétvégi fellépést vállalnak, melyre általában szintén szombaton kerül sor. A legtöbb fellépés Zalában és a környező megyékben van, így a szombati nap jelentős részét igénybe veszi az oda- és a visszautazás, a szereplés és az útvonalon található látványosságok megtekintése.

Várjuk olyan szülők, nagyszülők jelentkezését is, akik gyermekükkel együtt csatlakoznának a csoporthoz, hiszen eddig is a szülők összefogásával jutottunk el a szereplések helyszínére. A szülők gépkocsi-használatának benzinköltségét a meghívók fedezik.

Jelentkezni lehet február 26-án, szombaton 10,30-kor a könyvtár háta mögötti parkolónál Czupi Gyulánál (Tel.: 30 9371614).
 

<< Előző (6. oldal)
/12
Következő >> (8. oldal)